Palvelut

Perushammashoito

Meillä saat kaikki perushammashoitoon kuuluvat palvelut saman katon alta. Toimivan yksilöllisen recall-järjestelmämme avulla tulee hampaasi hoidettua juuri sinulle sopivin hoitovälein.

Perushoidon lisäksi on kotihoidolla erittäin merkittävä osuus hampaiden ja ikenien hyvinvoinnissa. Opastamme sinulle henkilökohtaisesti oikeat puhdistustekniikat ja -välineet. Tarvittaessa neuvomme myös ruokavalioasioissa ja fluorin käytössä.

Iensairauksien hoito

Hampaiden kiinnityskudokset ja ien voivat tulehtua liiallisen plakin ja hammaskiven takia. Jos ientulehdus pääsee pahenemaan, voi hampaiden kiinnityskudoksiin tulla parodontiitti, jossa tulehduksen takia menetetään luuta hampaan ympäriltä. Jotta ikenet voisivat hyvin, on omalla kotihoidolla suuri merkitys ikenien hyvinvointiin. Mikäli plakki on edennyt jo hammaskiveksi, tarvitaan hammaslääkärin tai suuhygienistin suorittamaa hammaskiven poistoa. Joskus pitkälle edennyt parodontiitti edellyttää myös ikenien leikkausta.

Suuhygienistipalvelut

Tarjoamme kattavat suuhygienistipalvelut. Suuhygienisti kuuluu olennaisena osana perushoidon tiimiimme. Suuhygienistinämme toimii Susanna Mata.

Suu- ja leukakirurginen hoito

Meiltä saat suu- ja leukakirurgin kattavat palvelut, on kyseessä sitten hampaiden poisto, implanttien asennus, epäilyttävä limakalvomuutos tai mikä tahansa muu kirurginen toimenpide.

Implantit

Hammasimplanteilla voidaan korvata yhtä tai useampaa puuttuvaa hammasta tai implanttien avulla voidaan saada huonosti istuville proteeseille parempi kiinnitys. Teemme implantteja kaikilla Suomen yleisimmillä hammasimplanttimerkeillä. Tule keskustelemaan puuttuvan hampaan korvaamisesta implantilla kirurgimme kanssa.

Protetiikka ja esteettinen hammashoito

Muovipaikoilla ei aina saavuteta esteettisintä lopputulosta. Hammaslääkärin ja hammasteknikon yhteistyöllä valmistettavat keraamiset paikat, sillat ja laminaatit (kuoret) antavat usein esteettisemmän lopputuloksen. Keraamisilla laminaateilla ja kruunuilla pystytään korjaamaan myös pienet asentovirheet ja lievät värimuutokset hampaissa.

Takahampaissa ja laajalti muovilla korjatuissa hampaissa muovitäyte ei aina ole purennan kannalta paras ratkaisu. Muovitäytteet kuluvat kovassa purennassa nopeammin kuin oma hammas ja keraamiset paikat. Tämän vuoksi purenta voi madaltua. Keraamisilla täytteillä ja kruunuilla voidaan tarvittaessa myös nostaa purentaa.

Valkaisu

Hampaat tummuvat iän myötä tai ne voivat olla luonnostaan kellertävät. Yhdellä hoitokäynnillä tehtävä hampaiden laservalkaisu (GLOSS) on turvallinen ja tehokas valkaisukeino, joka kirkastaa ja valkaisee hymyn hetkessä.

Leukanivel- ja purentaongelmat

Yleisimmät leukanivelvaivat, yö- tai stressipurenta voivat aiheuttaa päänsärkyä ja kipua leukanivelten seudulla. Myös hampaiden narskuttelu ja kiristely voi kuluttaa hampaita.

Öisin käytettävä purentakisko suojaa hampaita kulumiselta ja rentouttaa tärkeitä puremalihaksia. Leukanivelissä voi esiintyä myös muita ongelmia, kuten välilevyn nyrjähtämistä pois paikoiltaan, tulehdusta jne. Tule leukakirurgin konsultaatioon keskustelemaan leukanivelvaivoistasi, niin hoidamme vaivasi pois.

Hammashoito esilääkityksessä ja pelkopotilaat

Meillä potilaan ei tarvitse pelätä hammashoitoa. Tarvittaessa hoidamme potilaitamme esilääkityksessä.

Lasten ja nuorten hammashoito

Lapset ja nuoret ovat tervetulleita vastaanotollemme. Yhdessä tutustumme pelottomaan hammashoitoon ja hoidamme hampaat kuntoon.