Miian tarina

Hei!

Minä olen Miia, Buldentin yrittäjä ja teen unelmatyötäni. Urheilin koko nuoruuteni juosten 400 metrin aitoja ja tuolloin en olisi ihan heti uskonut, että minusta tulee isona hammaslääkäri. Näin kuitenkin kävi, valmistuin hammaslääkäriksi vuonna 1997, siitä jatkoin erikoistumaan ja vuonna 2011 valmistuin suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäriksi. Leukanivelet ja reumataudit ovat kiinnostaneet ammatillisesti minua ja tein niistä väitöskirjan vuonna 2005 aiheena “Suu- ja leukanivellöydökset eri reumataudeissa”. Erikoistumisen ohella luin myös yleislääketiedettä lähes kuusi vuotta.

Käsistään kätevänä, ihmisiä rakastavana ja innokkaana nuorena hammaslääkärinä minulla kävi mieletön tuuri ja perustin vastaanoton kollegani kanssa Bulevardille vuonna 2000. Vanhempi hammaslääkäri Reino Laitamäki oli juuri jäämässä eläkkeelle. Rakastuin paikkaan heti ja myöhemmin hankin koko vastaanoton itselleni. Intohimoni on ollut kehittyä ja antaa jatkuvasti parempaa palvelua asiakkailleni. Olen kouluttautunut laajalla skaalalla eri hammaslääketieteen aloilla ja hankkinut monipuolisen ammattitaidon lisäksi myös siihen soveltuvat koneet ja instrumentit. Lisäksi minulla on laaja kollega verkosto, joita konsultoin tarvittaessa.

Intohimoni on hoitaa asiakasta kokonaisvaltaisesti kohti parempaa hymyä. Hampaiden ja purentaelimen terveys on tärkeää jokapäiväisessä elämässämme, miksi kärsimme jostain niin merkittävästä asiasta, joka vaikuttaa ruokailuun, ihmissuhteisiin, yleisterveyteen ja hymyyn. Vilpitön haluni auttaa ja tehdä laadukasta työtä, takaavat onnistuneen lopputuloksen. Pidän potilaistani huolta 24 h/ 7 ja potilaanani saat aina olla minuun yhteydessä.

Tervetuloa tutustumaan aistikkaaseen ja lämminhenkiseen vastaanottooni Buldenttiin!